Ingen blinde vinkler

Ingen blinde vinkler

Der er efterhånden mange steder med overvågning. Det offentlige rum, banker, toge, forretninger med mere. De fleste steder bemærker du slet ikke al den overvågning, der finder sted, men skilte fortæller dig, at den er god nok. De fleste tager det nok lige som mig, altså stille og roligt, for er der rent mel i posen, så er en overvågning jo helt lige meget i din hverdag.

Det fik mig til at spekulere i, om det ikke også var en mulighed med overvågning derhjemme. Ikke i stuen, men udenfor huset. Kun inde på egen grund, men her meget mere tydeligt, så alle kunne se det. Men det skulle være rigtig overvågning og ikke bare et kamera, der ikke var tilsluttet og bare en tom skal. Det skulle selvfølgelig også sættes op på en måde, så alt ville blive dækket.

Ikke en helt let opgave, men den kan løses – og det endda billigt, har jeg erfaret. Sæt det op selv, så får du udstyret til spotpriser. Desuden fik jeg rigtig god vejledning om, hvor de skulle sidde, i hvilken vinkel, og hvor mange, der skulle op hos os. Og så er det en leg at få overvågning derhjemme også.

Som en lille spion

Nu kan jeg følge med i alt og alle på grunden. Primært vores hund, børnene og et egern, men det viser, hvor godt det virker med den overvågning. Jeg er imponeret over, at der ikke skulle flere kameraer op. De kunne have solgt mig det dobbelte, for ja, hvad ved jeg om den slags, men god service er også at sikre, at kunden ikke køber for meget eller noget, der ikke er brug for. Det, synes jeg, er en service, der vil noget, så vil du også observere det lokale egern, så kan jeg kun anbefale at klare ærterne selv og spare pengene.

Published by